Ознака: Абдула Салиу

Пратеник направил скандал на Блаце: „Никаде не чекам ред, нема ни...

Пратеникот Абдула Салиу од Алијансата на Албанците, на враќање од Косово направил скандал на граничниот премин Блаце. Тој бил со семејството и сакал да помине...