9 C
Skopje
21.11.2018 - 5:33

Ознака: ААК

Самоопределување повторно фрли димна бомба

Солзавецот беше активиран кога во собраниската сала влезе пратеникот на Српската листа, Адем Хоџај, со што беше доволно да се изгласа законот за демаркација...