Трет земјотрес во Албанија со 4,4 степени според Рихтер

812

После двата силни земјотреси во Албанија и трето тресење на тлото ја погоди земјата со јачина од 4,4 степени според Рихтер и на длабочина од околу 10 километри.

Засега нема нови информации за новиот земјотрес.