Нов земјотрес со јачина од 3,7 степени во Загреб

317

Уште еден благ потрес почувствуваа загрепчани.

Според ЦСЕМ-ЕМСЦ, земјотресот бил со јачина 3,7 според Рихтер.

Тие посочуваат дека ова е 11 потрес во Загреб во последните 63 часа.