Евакуирани посетители на базени во Нови Сад

251

Посетители на отворени базени на новосадското Сајмиште се евакуирани денеска, јавија локални медиуми.

Причина за тој потег на полицијата е најверојатно проблеми со количината на хлор во базените.

На терен се полициски возила, пожарникари и амбулантни возила.