Големо невреме во Нови Сад, се урна настрешница на бензинска пумпа

987

Настрешница на бензинска пумпа во Нови Сад се урна попладнево за време на поројниот дожд што го зафати овој српски град.

На пумпата во тој момент имало два автомобила врз кои паднала конструкцијата.

Еден муштерија е полесно повреден.

На терен излегоа пожарникарите и полицијата.