ФОТОВЕСТ

80

Десетици лица се ранети во судирите помеѓу демонстрантите и полицијата во Хонгконг. Повеќе илјади демонстранти излегоа на улиците за да протестираат против контроверзниот закон за екстрадиција.(opens in a new tab)