Трамп гласаше на претседателските избори во САД

136

Претседателот на САД, Доналд Трамп гласаше на претседателските избори во САД.

– Само што гласав! Голема чест – напиша Трамп на социјалните мрежи. – Гласав за Трамп – изјави тој за медиумите.