Се урна мост во Калкута

102

Во индискиот град Калкута денеска се урна дел од мост, а според локалните медиуми има повредени и загинати лица. Неколку возила се заробени под урнатините.

Неодамна во италијанскиот град Џенова се урна надвозник, при што загинаа над 40 луѓе.