Лондонската полиција пронајде сомнителен пакет

45

Лондонската полиција соопшти дека го отстранила сомнителниот пакет што беше пронајден во политичкиот округ Вајтхол. Претходно, полицијата објави на Твитер дека примила дојава за сомнителен пакет и оти се испратени специјални сили на лице место.