Заврши драмата во Лондон, уапсен мажот кој се закануваше со бомба

199

Британската полиција го уапси мажот кој стоеше на шините на метро станица источно од Трафалгар и тврдеше дека има бомба.

Сообраќајна полиција соопшти дека работи на повторно отворање на метро станица Черинг Крос, која претходно беше евакуирана.