Двајцата астронаути на „Спејс екс“ слетуваат на Земјата

87

По 62 дена во вселената, астронаутите Боб Бенкен и Даг Харли ќе слетаат на земјата.

Двајцата астронаути заминаа на Меѓународната вселенска станица (ISS) кон крајот на мај користејќи ја капсулата на приватната компанија „Спејс екс“ на Илон Маск.