Видео: Макрон искара тинејџер

188

Францускиот претседател Макрон му оддржа лекција на едно момче, во однос на почитувањето.

Тинејџерот го довикна претседателот по неговиот прекрар „Ману“, на што Макрон му одговори дека треба да ги прави работите правилно, секогаш треба да му се обраќа на претседателот со „Господине“ или „Господине претседателе“.