(Видео) Евакуирана Ајфеловата кула

142

Ајфеловата кула во Париз е затворена и сите посетители се евакуирани откако неидентификуван маж бил забележан како се искачува на кулата, од нејзината надворешна страна.

На местото се пристигнати полициски и противпожарни екипи.

Во овој момент, двајца спасувачи му се приближуваат на мажот.