Српски судии штелувале резултат во фрлање копје (Видео)

276

Голем скандал се случи во српската атлетика, откако на Интернет се појави видео на кое се гледа како „судиите“ штелуваат должина при фрлањето на копјето од страна на Ведран Самац.

Интервенцијата на судиите може да се погледа во видеото.