Одблокирана жиро-сметката на ШФМ

По повеќе години, поточно од јануари 2013 година, конечно е одблокирана жиро-сметката на Шаховската федерација на Македонија (ШФМ), поради повеќегодишно користење на шаховската просторија во ГТЦ во Скопје. Едниот долг кон едниот субјект во износ од 1.625.000 денари е целосно подмирен, а кон другиот (ГТЦ), е договорено тоа да се направи на 120 еднакви рати. … Продолжи со читање Одблокирана жиро-сметката на ШФМ