Протоколи за работа на кошаркарските клубови за одржување тренинзи и натпревари без публика

39
Фото: Илустрација

Владата на денешната 78-ма седница, на предлог на Комисијата за заразни болести гo донесе Протоколот за работа на кошаркарските клубови при Кошаркарската федерација за одржување тренинзи и натпревари без присуство на публика и Протоколот за прием на документација од студенти запишани на додипломски студии во државните студентски домови и други објекти за сместување за студиската 2020/2021 година.