Ревијален меч на македонски легенди против ветерани на Црвена звезда

370
Фудбал; Маја Јаневска-Илиева

Македонски фудбалски легенди попладнево на помошниот терен на Работнички одиграа ревијален натпревар против ветераните на белградска Црвена звезда по повод празникот 13 Ноември, Денот на ослободувањето на Скопје.

Мечот помина и во дружење на многу фудбалски легенди, меѓу кои Кирил Дојчиновски, Методија Спасовски, Дарко Панчев, Илија Најдоски, Кочо Димитровски, Тони Мицевски, Митко Стојковски, Драган Џаиќ, Владимир Петровиќ, Јован Ачимовиќ, Милош Шестиќ…