Видео: Собирачот на топки се струполи на земја на „Ролан Гарос“

955

Несекојдневна ситуација го одбележи денешниот ден на „Ролан Гарос“ во која главен актер беше босанскиот тенисер Дамир Џумхур.

Џумхур играше против Зверев, но во еден момент имаше судир на теренот со собирачот на топки, по што младото момче се струполи на земја.