Благодарница за „Колибри“ од фестивалот „Ракатки“

71

Републичкиот детски литературен фестивал „Ракатки“, кој се одржа годинава по 16-ти пат, ја награди редакцијата на „Колибри“со благодарница за соработка и поддршка во реализацијата на оваа реномирана детска манифестација.
Се надеваме дека уште долго на страниците на „Колибри“, „Нова Македонија“, ќе пишуваме за овој фестивал за млади творци и со тоа уште повеќе ќе ги поттикнеме да ја сакаат литературата.