В сабота, 30 април, во празничниот троброј на „Нова Македонија“ добивате подарок албум, TOP CLASS 2022!

Во новата колекција на Панини TOP CLASS 2022, на нов и единствен начин, се претставени 14-те најуспешни фудбалски клубови во Европа за годинава.

Панини годинава почнува нов серијал – TOP CLASS преку кој секоја година ќе ги претставува најактуелните и најуспешните во светот на фудбалот.

Албумот е направен според најпрефинетите вкусови и барања на колекционерите на сликички.