Тркачки коњ избега во бар

239

Тркачки коњ влезе во бар во Шантили, Франција, откако избегал од шталата во која бил сместен. Животното турнало неколку маси пред да излезе, со што никој не бил повреден. Невообичаената случка е забележана на безбедносните камери.