Совршено невреме

357

Американскиот фотограф Дастин Фарел, опремен со камерата „Фантом Флекс 4“ која може да забележи илјада слики во секунда, патуваше низ САД за да ги прикаже молњите и грмотевиците од поинаква перспектива, во рамки на неговиот проект „Трансиент“, што значи променливо, краткотрајно.