Драгонлорд е свиња што мисли дека е мачка и никој не може да ја обвини за оваа грешка. На крајот на краиштата, таа била одгледана од мачки кои се однесувале со неа како да е една од нив. Свињата сега се однесува како мачка и нејзиниот сопственик ја сподели оваа приказна.