Робот сними што има под дебелиот мраз на Антарктикот

1609

Тим научници спуштија робот под дебелиот мраз на Антарктикот. Една од ретките шанси да се види што има под дебелиот слој мраз, онаму каде што човекот нема лесен пристап.