Поглед врз ураганот Флоренс од вселената

414

Американската вселенска агенција (НАСА) објави видео од ураганот Флоренс снимено со камера со висока резолуција од Интернационалната вселенска станица, на кое е прикажано движењето на бурата кон источниот брег на САД.