Мечката што ужива во летото е хит на Интернет

482

Мечка најде спас од летните горештини во дворот на Марк Хоуф во јужна Калифорнија, каде што влезе во џакузи, пиеше коктел маргарита што беше оставен во близина, за потоа мирно да излезе надвор, без да направи штета.

Американецот кој ја затекнал неочекуваната глетка во неговиот двор, ја снимил мечката, со што видеото го привлече вниманието на светските медиуми и стана хит на Интернет.