Лансирањето на „Сојуз“ од перспектива на астронаутите

292

Европската вселенска агенција објави видео-снимка од внатрешноста на вселенското летало „Сојуз“ при неговото лансирање, во рамките на мисијата „Хоризонти“ во која тројца астронаути се упатија кон Интернационалната вселенска станица.