Иран прикажа како го собори американскиот дрон

658

Иран објави објавени видео-снимка и фотографии од американскиот дрон кој беше соборен во текот на вчерашниот ден. На видеото е прикажано лансирањето на проектилот и експлозијата која го собори дронот од небото.