Запросување на дното на Охридското Езеро

550

Нуркачкиот тим „Акватек” објави видео од необично запросувањето кое се случило на дното на Охридското Езеро.

Александар го оставил сандачето во кое се наоѓал прстенот на дното од езерото и ја повикал неговата девојка Матеја да нуркаат.

– Во сандаче на дното од езерото беше изненадувањето за Матеја, таа кажа да и среќно изнуркаа на површината – соопштија од „Акватек“.