Пожарникари во Австралија, во близина на Мелбурн, снимија видео во кое запалените дрвја од Државниот парк Бунип горат со розов пламен. Се верува дека пожарот бил предизвикан од неколку удари од гром. Додека горат, дрвјата изгледаат како да се од од некоја магична приказна.