Авантурите на Рик и Морти „оживеаја“ на тетоважа

190

Тетоважата на која се прикажани главните ликови од популарната анимирана серија „Рик и Морти“, на своевиден начин „оживеа“ со помош на користење на ефектите на т.н. „зелен екран“.