Четири младенчиња лемури во Зоолошка

1431
Фото: Горан Анастасовски

Во Зоолошката градина во Скопје деновиве се родија четири лемури. Нашиот колега Горан Анастасовски ги фотографираше младенчињата во прегратките на своите мајки.