Усеин Болт во нулта гравитација

269

Легендарниот атлетичар од Јамајка Усеин Болт се забавуваше во услови на нулта гравитација, во специјално модифицираниот авион „Зиро џи“ на Ербас, за време на летот над Ремс, Франција.