Убавината на ненадејната љубов

152

Танг Јау Хунг е илустратор и графички дизајнер од Малазија кој визуелно се труди да ја  интерпретира љубовта без зборови. Дури и кога има осуство од дијалог, неговите илустрации покажуваат како љубовта може да биде убава, горчлива, чудна, бизарна, досадна и возбудлива.