Трамп под будното око на тајната служба

284

Безбедноста на американскиот претседател Доналд Трамп не е мала работа. Тајната служба држи постојано будно око и секогаш е подготвена да го заштити американскиот претседател, било да е тоа во Белата куќа или пред да игра голф.