Сјајот на „снежната Месечина“

182

Небесниот феномен познат како „снежна Месечина“, при кој Месечината е најсветла бидејќи се наоѓа на точка најблиска до Земјата, карактеристичен за крајот на зимата, е прикажан во серијалот фотографии сликани за време на оваа појава низ светот.