Спасените тајландски деца се вратија дома

400

Дванаесетте тајландски момчиња и нивниот фудбалски тренер се вратија во нивните домови, откако ја напуштија болницата каде што поминаа седум дена, по нивното спасување од пештерата Там Луанг.