Фото: Маја Јаневска-Илиева

Со знамиња, факели и пиротехнички средства, симпатизерите и членовите на ВМРО-ДПМНЕ слават пред централниот штаб на партијата во Скопје, одбележувајќи го постигнатиот резултат во вториот круг од локалните избори.