На скопските улици денес главно беа оние што ги извршуваат секојдневните обврски додека во главниот град врнеше снег, што е помалку невообичаено за овој период од годината, како што се забележува на фотографиите на фоторепортерот на „Нова Македонија“ Игор Бансколиев.