Снежен ден во Скопје

227
Фото: Игор Бансколиев

Скопје е прекриено со снег по врнежите што го зафатија главниот град, но се чини дека тоа не ги спречува граѓаните да ги извршуваат секојдневните активности, како што може да се забележи во серијалот фотографии на „Нова Македонија“.