Рик и Морти, браќата Блуз и истерувачите на духови собрани во Холивуд

72

Разни маски и костими од филмските и стрип јунаци, огромни балони, бендови и познати личности продефилираа вчера по булеварот Холивуд, во рамките на традиционалната холивудска божиќна парада со која се најавува празничната сезона во САД. Меѓу учесниците на парадата можеа да се забележат маски со ликовите на Рик и Морти, браќата Блуз, истерувачите на духови, автомобилот од „Враќање во иднината“, од „Војна на ѕвездите“…