„Пропаѓањето“ на НАСА

350

Фотографот Роланд Милер помина 25 години сликајќи ги објектите на Американската вселенска агенција (НАСА), кои биле напуштени по служење на нивната цел. Тој проценува дека околу половина од објектите што ги сликал, веќе исчезнале потполно, во текот на годините.