Фото: Игор Бансколиев

Се чини дека пролетта се пошегува со Скопје, со снегот на Денот на шегата. На скопските улици денес главно беа оние што ги извршуваат секојдневните обврски додека во главниот град врне снег невообичаен за овој период од годината, како што се забележува на фотографиите на фоторепортерот на „Нова Македонија“ Игор Бансколиев.