Најубавите светски библиотеки

342
Рио де Жанеиро (Бразил)

Италијанскиот фотограф Масимо Листри претстави дел од најубавите библиотеки на светот, преку неговиот серијал слики направени во текот на патувањата во Рио де Жанеиро, Неапол, Даблин, Париз, Амстердам, Прага…