Најдоброто од „оскарите“

443
 
Реакциите на победниците, гламурот на црвениот тепих и впечатливите настапи што го одбележаа 92-то доделување на „оскарите“ одржано ноќеска во театарот „Долби“ во Лос Анџелес, се прикажани низ фотографии.