Највпечатливите фотографии од фестивалот „Гластонбери“

78

На еден ден пред почетокот на фестивалот „Гластонбери“ во Англија, редакцијата на британскиот весник „Гардијан“ ги издвои највпечатливите фотографии од настанот кој 48 години го привлекува вниманието на светската јавност.