Мундијал под маски

213

Љубителите на фудбалот на Светското првенство во Русија привлекуваат внимание со интересниот изглед во знакот на симболите и на боите на националните селекции, односно со изборот на костимите и на навивачките реквизити при давањето на поддршка на учесниците на Мундијалот.