Модна ноќ на невести во Скопје

414

Најгламурозната прослава на љубовта се одржа по осми пат во Скопје, пружајќи им единствена прилика на сите идни младенци, детално да ја испланираат свадбата од бајките. Многубројните посетители кажаа „да“ на поканата за отворениот шоурум, како и ревијалната програма во хотел „Мериот“.