Кучешко сурфање во Калифорнија

131

На плажата Хантингтон во Калифорнија, САД, беше одржано десеттото издание на натпреварувањето во сурфање за кучиња, кои учествува во разни дисциплини како што се, соло-сурфање, сурфање на две кучиња и сурфање на човек и куче.